Interieurarchitect Ilse Vernelen - Binnenhuisarchitectuur

Wens je een totale make-over van je badkamer, keuken, leefruimte of bureauruimte?
In combinatie met kleur- en materiaaladvies, verlichting, meubelontwerp, & finishing touch?
Dan ben je bij interieurarchitect Ilse Vernelen aan het juiste adres.

Van basisontwerp tot compleet afgewerkt geheel

Zowel een beperkt meubelontwerp, een kleine verbouwing of een totaalinrichting van een nieuwbouwproject of renovatie kan opgestart worden vanuit een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek...tot een eerste voorontwerp. Van daaruit wordt dit verfijnd met materiaalkeuze-maatvoering tot een gedetailleerd definitief ontwerp, klaar voor prijsaanvraag. In onderling overleg kan de verdere uitvoering ook opgevolgd worden door de interieurarchitect.

Wij maken creaties van hoogstpersoonlijke interieurs waarin de mensen die er wonen, werken of zich ontspannen, centraal staan. Een persoonlijke aanpak waarin warmte, huiselijke sfeer, esthetiek en comfort primeert." Bekijk enkele van onze realisaties.

Een sprekende getuigenis

"Wij zijn uiterst tevreden over de professionele aanpak van Ilse Vernelen.  Ze heeft frisse ideeën en durft belangrijke wijzigingen doorvoeren die het uiteindelijke resultaat ten goede komen. Het contact met de leveranciers en uitvoerders verliep dankzij haar ook zeer vlot. Als nog eens (ver)bouwen, roepen we zeker opnieuw haar hulp in." (Mia Janssens, Elewijt)